Om Talbro

Talbro har siden 2014 specialiseret sig i salg og leasing af nyere brugte biler importeret fra udlandet. Vi er grundlagt af Casper Talbro, som har mere end 10 års erfaring i branchen.

Vi har altid et bredt udvalg af biler på lager, der forhåbentlig matcher dit behov. Hvis det skulle ske at vi ikke har bilen der opfylder dine ønsker kan vi sammen finde den igennem vores samarbejdspartnere i Europa.


Talbro går op i kvalitet og personlig service

Hos Talbro lægger vi stor vægt på kvalitet og personlig service. Vi har således en fast samarbejdspartner på det tyske marked, der sikrer kvaliteten og kontrollerer at bilerne til fulde lever op til specifikationer og beskrivelser.

Vi giver dig altid den bedste rådgivning indenfor salg og leasing.

Leasing kan ofte være en jungle at finde rundt i. Vi har mange års erfaring indenfor dette område og har valgt nogen få seriøse samarbejdspartnere heriblandt Carta Flexleasing A/S.

Vi har ligeledes stor erfaring med salg af importbiler, hvor vi som såkaldte “selvanmelder” hos SKAT sørger for berigtigelse af bilens registreringsafgift samt hvad der ellers er af praktiske formaliteter.

Uagtet om du vil lease eller købe din næste bil hos os, vil vi altid kunne tilbyde en god pris for din byttebil.

Vi er desuden medlem af Dansk Bil-Forhandler Union, også kaldet DBFU. Dette sikrer, at vi overholder alle de gældende regler og love på området for, at du som forbruger kan føle dig tryg ved at købe din næste bil hos os.

Vi har din nye bil

Talbro Automobiler har siden 2014 hjulpet vores kunder med at finde deres nye bil. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan helt sikkert også finde din.